Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

FAQ

Hier vindt u alle antwoorden op veelvoorkomende vragen die wij ontvangen.

Wat is lasergraveren?
Kan ik een gravering in kleur krijgen?
Welke materialen kunnen gelasergraveerd worden?
Wat kan gegraveerd worden?
Wat zijn de maximale graveer afmetingen?
Werken jullie ook voor particuliere klanten?
Kunt u mij vertellen wat een lasergravering kost?
Wat moet ik doen als ik een aanvraag heb?

Wat is lasergraveren?

Bij lasergraveren wordt een ontwerp aangebracht op de ondergrond door middel van een laserstraal. De oppervlakte van het materiaal wordt gekleurd. Omdat er geen fysiek contact is met het materiaal, ontstaan er geen beschadigingen. Ook is het resultaat gedetailleerder dan met mechanisch graveren of zandstralen. In een lasergravering kan zich ook geen vuil ophopen. 

Kan ik een gravering in kleur krijgen?

Er wordt geen verf gebruikt, dus een kleur graveren is niet mogelijk. Wel kan de afbeelding later ingekleurd worden, maar deze verflaag is nooit zo lang houdbaar als de gravering zelf.

Welke materialen kunnen gelasergraveerd worden?

Er zijn heel veel materialen geschikt om te lasergraveren, maar niet alle. Heeft u een materiaal waarvan u wilt weten of het gelasergraveerd kan worden, dan adviseren wij u graag. Bij twijfel maken we altijd eerst een proefgravering.

Wat kan gegraveerd worden?

Elke tekst of afbeelding kan gelasergraveerd worden. Het liefst ontvangen wij digitale bestanden, vrijwel alle gangbare bestandsformaten kunnen wij verwerken. Maar natuurlijk mag alles ook gewoon op papier aangeleverd worden, dan maken onze ontwerpers er een graveerbestand van.

Wat zijn de maximale graveer afmetingen?

Met onze grote lasergraveermachine zijn wij één van de weinige gespecialiseerde lasergraveerbedrijven die een maximale afmetingen van 1500 mm x 3000 mm kan graveren. Daarbij is de maximale afmeting van de gravering 1200 mm x 2600 mm.

Werken jullie ook voor particuliere klanten?

Ook voor particuliere klanten zetten wij ons met veel plezier in om een idee om te zetten in een prachtig gegraveerd product. Dit leidt vaak tot de mooiste, unieke cadeau’s of monumenten.

Kunt u mij vertellen wat een lasergravering kost?

Elke opdracht is uniek, daarom zijn al onze prijzen op aanvraag. Als u ons een voorbeeld kunt sturen van de gewenste gravering, inclusief de grootte, dan kunnen wij u een prijsopgave doen. Indien gewenst kunnen wij ook de materialen leveren.

Wat moet ik doen als ik een aanvraag heb?

  • Stuurt u ons een email met zoveel mogelijk informatie over de gravering, het gewenste materiaal, en het formaat
  • Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave. Deze prijsopgave is inclusief het opmaken van de bestanden.
  • Indien akkoord maken wij een proefdruk voor u. Wij passen het ontwerp aan totdat u tevreden bent. De kosten van het aanpassen zijn in de prijs inbegrepen.
  • Pas als u tevreden bent met het ontwerp, gaan wij voor u graveren.
  • Als de gravering klaar is nemen wij contact met u op, dan kunt u ons laten weten of u de gravering wilt komen ophalen. Of dat we deze aan u moeten verzenden. De verzendkosten zijn niet in de prijs inbegrepen, die worden op de rekening toegevoegd.
Advertentie
%d bloggers liken dit: